Werkplek

Veel mensen willen na maandenlang thuiswerken weer terugkeren naar kantoor. Nu worstelt u wellicht met de vraag hoe uw kantoor veilig en verantwoord gebruikt kan worden door u enuw collega’s. Lees hier meer over het coronaproof kantoor.

Uw medewerkers vormen het belangrijkste werkkapitaal voor uw organisatie. Juist daarom is het belangrijk dat zij hun taken efficiënt kunnen uitvoeren en hiervoor een goed ingerichte werkplek met de juiste materialen ter beschikking gesteld krijgen. Cerasus verzorgt de complete werkplekinrichting en het werkplekbeheer voor het MKB.

Onze IT-specialisten leveren een volledig pakket hardware en software. Werkt u met vaste werkplekken die voorzien zijn van computers en beeldschermen? Onze specialisten richten deze plekken volledig in, met alle benodigde bekabeling en randapparatuur, zoals beeldschermen, toetsenborden en muizen. Maar ook voor de inrichting van flexwerkplekken of speciale ergonomische wensen kunt u bij ons terecht.

Niet alleen de inrichting van de werkplek, maar ook het beheer is een kerntaak voor Cerasus. Printers die dienst weigeren of computers die vastlopen hebben directe invloed op de productiviteit en het werkplezier van uw mensen. Met beheer op afstand of een medewerker op locatie zorgt Cerasus ervoor dat werkonderbrekingen tot een minimum beperkt worden.

Naast kennis van hardware, software en netwerken, hebben onze werkplekbeheerders verstand van ergonomie en gezond werken. Desgewenst geven zij tijdens het werkplekbeheer op locatie preventief advies over de zit- en werkhouding van uw personeel. Zo zorgt de dienstverlening van Cerasus voor tevreden én gezonde medewerkers. Hulp nodig met de inrichting van werkplekken? Neem telefonisch contact op +31(0)183 610 466, of stuur een mail naar info@cerasus.nl en we helpen u graag!