Software

Het is belangrijk dat u kiest voor het juiste softwarepakket. Zonder de juiste software kunnen uw medewerkers immers niet goed presteren. Cerasus zorgt ervoor dat u de juiste middelen gebruikt voor uw processen, dat deze naar behoren functioneren en dat alle geïnstalleerde programma’s voorzien zijn van de juiste updates.

Onze systeembeheerders hebben kennis van alle veelgebruikte besturingssystemen, officepakketten en virusscanners die in het MKB worden toegepast. Ze nemen u installatie, configuratie en beheer geheel uit handen.

Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld een kwart van de software in bedrijven niet met de juiste licentie is geïnstalleerd. Met het licentiebeheer van Cerasus is continuïteit van uw processen gegarandeerd en voorkomt u extra licentiekosten of zelfs boetes.

Voor nieuwe werkplekken biedt Cerasus een compleet softwarepakket dat in overleg wordt samengesteld. Naast de benodigde programma’s verzorgen onze systeembeheerders ook de beveiliging van uw netwerk en computers. Met behulp van firewalls en antivirussoftware blijven ongewenste bezoekers en gevaarlijke malware buiten uw systemen en netwerk.

Onze specialisten adviseren u graag bij specifieke vraagstukken of het opzetten van een beveiligingsbeleid en verzorgen een maatwerkoplossing voor uw onderneming. Advies nodig over uw softwarepakket of het beheer hiervan? Neem telefonisch contact op +31(0)183 610 466, of stuur een mail naar info@cerasus.nl en we helpen u graag!