Netwerk

Een goed functionerend netwerk zorgt ervoor dat medewerkers toegang hebben tot bedrijfsinformatie en dat zij kunnen communiceren met elkaar en de buitenwereld. Iedere organisatie, van het MKB tot grote multinationals, heeft behoefte aan een bedrijfsnetwerk dat werkt. Alleen met stabiele en vooral veilige infrastructuur, functioneren informatiestromen en dus ook uw bedrijfsvoering optimaal.

Voor het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken is specialistische kennis vereist. Cerasus is als full-service partner dé keuze voor het beheer van uw bedrijfsnetwerk. Onze ervaren netwerkbeheerders zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de IT en netwerktechnologie. Zij adviseren welke IT-diensten de beste oplossingen leveren voor uw specifieke situatie, zowel op het gebied van computernetwerken als van VOIP-telefonie.

Als full-service IT-specialist zorgt Cerasus voor het opzetten van uw netwerk, het leggen van de netwerkkabels en de installatie van de benodigde netwerkapparatuur, zoals switches, routers en servers.

Door de toenemende behoefte aan flexibiliteit en het werken met meerdere (mobiele) apparaten, is een professioneel opgezet draadloos netwerk essentieel. Cerasus verzorgt een stabiele wifi-verbinding in uw gehele bedrijfspand, met professionele accesspoints op de juiste locaties. Ook het draadloze netwerk wordt geheel aangepast aan uw situatie en voorzien van de juiste beveiliging. Hierdoor maken uw medewerkers probleemloos gebruik van alle faciliteiten en hebben ongewenste bezoekers geen toegang. Dankzij gepaste beveiligingsmaatregelen is uw organisatie beschermd tegen cybercriminaliteit en virussen.

Cerasus neemt u alle zorgen over uw bedrijfsnetwerk uit handen en zorgt ervoor dat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: succesvol ondernemen. Hulp nodig met uw bedrijfsnetwerk? Neem telefonisch contact op +31(0)183 610 466, of stuur een mail naar info@cerasus.nl en we helpen u graag!